The official Novation forum

Corrupted Firmware?

As the Novation community has developed over the years, it has naturally found the bulk of it's voice on Social Media. To ensure we can be there to discuss and support you as best we can, we’ve decided to close the forum.

The conversation isn’t over, though. We’re waiting for you; come say hi.

Also, be sure to check out some of our friends.

As ever, thank you for your support.

Thanks for reading, The Novation Team

If you're having a technical difficulty, get in touch via http://bit.ly/NovationSupport and our technicians will get back to you as soon as they can!

2 posts / 0 new
Last post
krasnyineko
Offline
Last seen: 2 years 1 month ago
Joined: 07/12/2015 - 20:49
Corrupted Firmware?

So I got my control and went to the website to register it. I saw the editor software and the firmware updater. I downloaded and ran the updater, and while the software said it completed successfully. It left my device with the green leds at the bottom just flashing in sequence going from left to right. I have not been able to find anything online about this and it is unusable in any software. Even after I left the device alone for a couple of hours.

krasnyineko
Offline
Last seen: 2 years 1 month ago
Joined: 07/12/2015 - 20:49

Alright So I was able to fix this issue. I had to start the update again, after which as soon as the update progress bar starts. I unplugged the device, then plugged it back in. The lights flashed on the device then went through its start up animation and works now. 

 

-cheers