remote sl compact firmware / os downgrade

As the Novation community has developed over the years, it has naturally found the bulk of it's voice on Social Media. To ensure we can be there to discuss and support you as best we can, we’ve decided to close the forum.

The conversation isn’t over, though. We’re waiting for you; come say hi.

Also, be sure to check out some of our friends.

As ever, thank you for your support.

Thanks for reading, The Novation Team

If you're having a technical difficulty, get in touch via http://bit.ly/NovationSupport and our technicians will get back to you as soon as they can!

1 post / 0 new
Hams7er
Offline
Last seen: 2 years 7 months ago
Joined: 02/10/2014 - 20:54
remote sl compact firmware / os downgrade

Thanks for reading,

 

 

#############################

I have the controller working currently so hopefully will not need to downgrade os, but if anyone has info may be handy in the future :)

#############################

 

I have another post as have some issues with my midi unit at the moment regarding getting any sound from the unit in reason 3 or 7.

I have been trying all sorts of configs on pc and midi controller with no success at present. (Unit is second hand)

 

As am currently on the latest bundled os / firmware 4.2.03 and

a. not able to downgrade ( assuming midi-ox will help, but unable on settings etc)

b. Do not have an earlier version of the os.syx file to test as embedded in the earlier version of automap somewhere and cant find the file.

It seems the automap 4.7 checks to see if the os is at newest level and assume will not downgrade if I changed the os.syx to an earlier version.

 

Any ideas appreciated.

Also if anyone can advise on a full reset of the unit ( have bulk reset templates and reset via automap 4.7) but seems not to change the global template settings to default as I have changed a few settings over time.

Have a supp call logged but no response as yet. I know an old unit and second hand if there are any components that may have come loose / dry solder etc may not be easy to fix.

 

Also if anyone has a map of the settings menu would be appreciated.

P.s only have usb cable to use.

Many thanks,

Hams7er.