The official Novation forum

automap with logic x problem

As the Novation community has developed over the years, it has naturally found the bulk of it's voice on Social Media. To ensure we can be there to discuss and support you as best we can, we’ve decided to close the forum.

The conversation isn’t over, though. We’re waiting for you; come say hi.

Also, be sure to check out some of our friends.

As ever, thank you for your support.

Thanks for reading, The Novation Team

If you're having a technical difficulty, get in touch via http://bit.ly/NovationSupport and our technicians will get back to you as soon as they can!

2 posts / 0 new
Last post
paul patrick
Offline
Last seen: 1 year 6 months ago
Joined: 10/17/2015 - 06:18
automap with logic x problem

hi the automap assignements are wrong. i dont know what happened. i had it working properly before.
like for example the top left knob used to control the the low cut frequency on the logic channel eq etc etc. was all mapped out logically. its a mes now.

ive tried reinstalling auto map. updated the keyboard os setting etc but nothing is working.

any help greatly appreciated. 

paul patrick
Offline
Last seen: 1 year 6 months ago
Joined: 10/17/2015 - 06:18

erm i think that automap does actually just map the logic eq in a not vpful way as default. what i had forgotten was that i originally installed a preset  for the eq that mapped the controls into a very useable setup.   heres a link to the channel eq preset. load it into automap and save as default.  

https://www.dropbox.com/s/zxpedaioew5y4eg/CHANNEL%20EQ.automap?dl=0

 

regards P