The official Novation forum

Twitch initial setup

As the Novation community has developed over the years, it has naturally found the bulk of it's voice on Social Media. To ensure we can be there to discuss and support you as best we can, we’ve decided to close the forum.

The conversation isn’t over, though. We’re waiting for you; come say hi.

Also, be sure to check out some of our friends.

As ever, thank you for your support.

Thanks for reading, The Novation Team

If you're having a technical difficulty, get in touch via http://bit.ly/NovationSupport and our technicians will get back to you as soon as they can!

3 posts / 0 new
Last post
Ianbyrne
Offline
Last seen: 3 years 6 months ago
Joined: 11/29/2013 - 07:00
Twitch initial setup

I recently purchased twitch off of ebay...
and it didn't come with the cable.
so i went to wal mart and bought a brand new usb 2.0 a to b cable
a.) is this the correct cable? (it fits just fine)

but when i plug in my twitch... absolutely nothing happens. it does not light up. my finder, or live, or serato won't recognize it.
b.) was i just straight up screwed?

Taylor
Offline
Last seen: 1 year 5 months ago
Joined: 07/24/2013 - 17:12

Hey Ianbyrne,

I'd suggest you get in touch with our support team via http://bit.ly/NovationSupport if nobody in our community can help you!

Thanks,
Taylor

funkyronster
Offline
Last seen: 3 years 6 months ago
Joined: 12/19/2013 - 16:17

Check you are not plugged into a USB hub which doesn't have enough power to power the Twitch - plug directly into a main usb port. Just an idea.