The official Novation forum

Small amount of noise in background

As the Novation community has developed over the years, it has naturally found the bulk of it's voice on Social Media. To ensure we can be there to discuss and support you as best we can, we’ve decided to close the forum.

The conversation isn’t over, though. We’re waiting for you; come say hi.

Also, be sure to check out some of our friends.

As ever, thank you for your support.

Thanks for reading, The Novation Team

If you're having a technical difficulty, get in touch via http://bit.ly/NovationSupport and our technicians will get back to you as soon as they can!

5 posts / 0 new
Last post
J-Wolf
Offline
Last seen: 3 years 1 month ago
Joined: 02/11/2014 - 21:38
Small amount of noise in background

Hi!

 

I use Ableton, and almost every plugin that I use, works fine - exept V Station.

I've been listening to my mix and a couple of days ago I noticed a really small (but really enoying) amount of noise in the background. It keeps on constantly, and when the track is paused and when it's playing. Even when I export my track, I can still hear the noise...

 

I found out that it stops when I turn off the MIDI-tracks where I've put my V Station.

Also when I turn off the effects - inside V Station - the noise stops.

 

So I sent Novation a mail, but I still haven't recieved an answer.

It seem like other people are struggling with the same problem too:

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?p=4379544

 

Really want to complete this song, so please help me out here.

Thank you, in advance :)

Taylor
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Joined: 07/24/2013 - 17:12

Hey J-Wolf -

Not sure what to say about this one. Can you provide me with your case number, please? I'll have a word with tech about it.

Thanks,
Taylor

J-Wolf
Offline
Last seen: 3 years 1 month ago
Joined: 02/11/2014 - 21:38

My case number is 266941 :)

J-Wolf
Offline
Last seen: 3 years 1 month ago
Joined: 02/11/2014 - 21:38

I still haven't got an answer, should I expect something?

I sent a mail to the answerbase with all of my specs and settings etc. but now I have not heard anything since friday...

Taylor
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Joined: 07/24/2013 - 17:12

I understand this has been sorted now?